top of page

ISMERJE MEG CSAPATUNKAT

Mi a Caterina Ristorante e Pizzeria-nál minden nap azért dolgozunk, hogy egy falat örömöt varázsolhassunk vendégeink táljára.

Célunk egy egyszerű, de mégis nemes eszme megvalósítása: Otthonunkként kezeljük az éttermet.

 Minden látogatót, aki betéved személyes meghívottukként kezelünk és jó házigazda lévén olyan vendégszeretetben részesítünk, mintha családunk tagjait látnák vendégül. Ehhez mérten kizárólag a legkiválóbb alapanyagokból és különleges gondoskodással készített ételek kerülnek asztalainkra.

Domján Katalin - La Donna di Casa

Kapcsolatom az olasz konyhával és a vendéglátással mindenek előtt egy emberhez köthetem: Scognamiglio Raffaello. Megpróbálhatom, de úgy érzem a szavak csupán üres fecsegésnek tűnnek, mikor arról kell beszéljek mennyire hálás vagyok az Ő tanításaiért és útmutaásáért.

 

Több évnyi közös munka után, melynek része volt egy étterem vezetése Budapest XI. kerületében, 2011-re álmodtam meg a Caterina Ristorante-t, mely a jövőben Budaörsön testesíti meg Lello eszméjét a vendéglátásról.

 

Mi is ez az eszme? Roppant egyszerű. Az olaszok otthonukként kezelik az éttermet. Minden látogatót, aki betéved személyes meghívottukként kezelnek és jó házigazda lévén olyan vendégszeretetben részesítenek, mintha családjuk tagjait látnák vendégül. Ehhez mérten kizárólag a legkiválóbb alapanyagokból és különleges gondoskodással készített ételek kerülnek az asztalra.

 

.

IMG_0607.png

40 éves vagyok. Életem elmúlt pár évében a meghatározó szerepet a családalapítás töltött be. Hálás vagyok ikerfiaim születéséért, mert az életnek egy sokáig ismeretlen szépségét mutatták meg nekem. Rá kellett jönnöm, hogy anyaként megfelelni éppoly hatalmas elvárás, mint üzletasszonyként, így erőm és energiám túlnyomó része a család felé fordult. Ma már látom, hogy ezt talán éttermem sínylette meg a legjobban, melynek akkori arculata nem tükrözte azt a munkát, amit szívvel-lélekkel elkezdtem.

 

40 éves vagyok. Rájöttem, hogy meg kell újulnom anyaként, üzletasszonyként és talán mely jelen esetben a legfontosabb, házigazdaként. Újra teljes mellszélességgel álltam az étterem élére és célom, hogy visszaadjam annak régi fényét! Gondos kézzel válogattam össze a legrátermettebb csapatot, amellyel valaha együtt dolgoztam és segítségükkel elértem, hogy újra azt mondhassam: a Caterina Ristorante e Pizzeria az otthonom, melyet nagy szeretettel osztok meg Önökkel, vendégeinkkel.

Hetyei Martin - Pizzaszakács

 

Hogyan is fertőzött meg a vendéglátás? Beleszülettem. Szüleim példáját követve 17 évesen úgy döntöttem nekiugrok és szezonális munkát vállaltam a Balaton partján. Kezdetben csak az asztalokat szedtem, de nemsokára kasszás lettem a pizza pályán. Már gyerekként is szerettem a hasam, többször készítettem ebédet a családnak és különösen rajongtam az olasz konyháért, így mikor testközelbe kerültem vele nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy elkészítsem az első pizzámat. Sikerült. Kicsi lett, amorf és közel sem tökéletes, de onnantól kezdve hajtott a vágy, hogy fejlődhessek! 20 évesen költöztem fel Budapestre, ahol viszontagságos körülmények között találtam csak munkát, de egy belvárosi hely tulaja bizalmat szavazott nekem és bevezetett a fatüzelésű kemence rejtelmeibe. Szerelem volt első látásra! Egy nyári szezon után elhelyezkedtem teljes állásban, ami lehetőséget biztosított nekem, hogy megismerkedjek még részletesebben a konyhaszekcióval.

 

REN_5891.jpg

Teltek az évek és új kihívásokat, új lehetőséget kerestem a fejlődésre, így jutottam el a Caterinához. Megvolt minden, amit kerestem: fatüzelésű kemence, elhivatott csapat és a lehetőség, hogy kipróbáljam az elképzeléseimet és fejlődhessek. Úgy érzem még hosszú az út. Rengeteg ötletem a mai napig nem került megvalósításra, ahogy még ízletesebbé, különlegesebbé varázsolhatom a pizzákat, de tudom, hogy azért küzdök, ha az emberek arra gondolnak..."Pizza?"...a következő gondulatuk az legyen: "Akkor Caterina!"

IMG_5762.JPG

Kertész Attila - Szakács

Korényi Diána - Pultvezető

IMG_3644.JPG
IMG_3647.JPG

Schüszler Antal Tamás - Szakács

Váradi Tibor - Pizzaszakács

IMG_3646.JPG
Kudela_Renátó.jpg

Kudela Renátó - Ételfutár

Tímár Zoltán - Felszolgáló

REN_1986.jpg
IMG_5427.JPG

Németh Attila - Ételfutár

bottom of page